linklab.dk – Annoncering & linkbuilding

Sætter skub i trafikken
Sådan fungerer det - Læs mere

Om linklab

linklab.dk er ejet og drives af Dube ApS. Linklab driver sine egne medier og portaler. linklab har derfor unik adgang til trafik fra artikler og indhold som du ikke finder hos andre udbydere end linklab. Igennem vores partnerskaber og indkøb hos andre udbydere kan vi derudover tilbyde nogle af landets mest eftertragtede annoncepladser.

Linklab sætter skub i trafikken
Vi vil meget gerne høre fra dig. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding indebærer at skabe en stærk netværksstruktur af relevante og pålidelige links, der peger til din hjemmeside. Disse netværk er sjældne, især i Danmark og dem der er sælger ikke deres egne links. Linklab er et 100% lukket økosystem som driver sig selv.

[mysmart_contact_form]

Linklab (Tidligere pluslinks) er skabt af Kenni Krogh, som til dagligt arbejder med søgeoptimering og igennem mere end 15 år har hjulpet hundredevis af danske virksomheder med søgeoptimering og bedre organiske placeringer på Google.

Reklamekatalog

Shopping

Yuhu.dk

Medier & portaler

CityCompany

Erhverv & B2B

Vores SEO kollektiv og linkbuilding ØKO-systemet

Vi gør en forskel ikke kun for dine placeringer i søgemaskinerne, men også for hinanden. Vi fokuserer på at skabe naturlige og organisk opbyggede links, der forbedrer din søgeoptimering, men som også respekterer økosystemet.