linklab.dk – Annoncering & linkbuilding

Sætter skub i trafikken
Sådan fungerer det - Læs mere

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er vigtigt i forhold til søgemaskineoptimering (SEO), der fokuserer på at opbygge en stærk og kvalitetsfuld linkprofil for en hjemmeside. Gennem strategisk opbygning af links fra andre troværdige kilder styrkes hjemmesidens autoritet, hvilket positivt påvirker dens synlighed på søgemaskinerne. Ved at skabe meningsfulde forbindelser mellem indholdet på din hjemmeside og andre relevante hjemmesider kan linkbuilding hjælpe med at forbedre søgeplaceringen og øge online tilstedeværelse.

Hvad koster linkbuilding?

Prisen er på ca. Kr. 600,- pr. artikel eller link uden abonnement og prisen for linkbuilding med abonnement er Kr. 1200,- pr. måned hvor du kan tilføje op til 20 SEO optimerede artikler med tilhørende kvalitetsbacklinks. Denne faste månedlige pris giver dig frihed, ingen binding (opsig fra dag til dag), og svarer i sidste ende til kun Kr. 75,- pr. artikel. Dette er en omkostningseffektiv måde at styrke din hjemmesides linkprofil på og forbedre din position på søgemaskinerne.

Kan jeg selv lave linkbuilding?

Selvom det er muligt at udføre nogle grundlæggende former for linkbuilding selv, kræver det en betydelig indsats og ekspertise. Med vores linkbuilding kan du få adgang til erfarne linkbuilders, der håndterer alt, fra identificering af relevante hjemmesider til oprettelse af kvalitetsbacklinks. Lad os tage os af linkbuilding, så du kan fokusere på at drive din forretning fremad.

Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Telefon: 50 20 70 10

Support@linklab.dk