linklab.dk – Annoncering & linkbuilding

Sætter skub i trafikken
Sådan fungerer det - Læs mere

Hvad er Google E-A-T ?

“E-A-T” som står for “Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness” (Ekspertise, Autoritet, Stolbarhed). Dette begreb stammer fra Googles Search Quality Evaluator Guidelines, som er retningslinjer, der bruges af menneskelige evaluators til at vurdere kvaliteten af søgeresultaterne. E-A-T er blevet en vigtig faktor i Googles algoritme og er særlig relevant for sider, der tilbyder information om sundhed, finans og andre områder, hvor nøjagtighed og troværdighed er afgørende.

Hvad betyder Google E-A-T ?

PageRank er en algoritme, der blev udviklet af Google’s grundlæggere, Larry Page og Sergey Brin. Den blev oprindeligt brugt som en vigtig faktor i Googles rangering af søgeresultater. PageRank vurderer en hjemmesides betydning ud fra antallet af links fra andre sider, der peger på den, samt vigtigheden af ​​disse sider.

Hvad betyder Google Pagerank?

Jo flere og jo mere autoritative links en side har, desto højere vil dens PageRank være. Det er dog vigtigt at bemærke, at Google’s algoritme har udviklet sig, og mens PageRank stadig spiller en rolle, er der mange andre faktorer, der også påvirker placeringen i søgeresultaterne.

Kontakt os

Vi vil meget gerne høre fra dig. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Telefon: 70 10 90 20

Support@linklab.dk